Nn Familiale Verzekering

Nn Familiale Verzekering



4/5/2011  · De premie van een familiale verzekering is democratisch en hangt samen met de samenstelling van het gezin. Voor een bedrag tussen de 60 en 70 euro kan men al op de twee oren slapen. Alleenstaanden en senioren genieten bovendien van een korting. Huispersoneel moet verzekerd zijn! Uw poetshulp is onderweg naar uw huis en valt met haar fiets.


As a life insurer, NN wants to increase your health and happiness. We do this through two platforms: the NN Running Club and Happy Belgians. Test how happy and healthy you are The NN Running Club rewards your efforts. The NN Running Club is slowly but surely growing into the largest online sports community in Belgium.


4/5/2011  · Zonder familiale verzekering, draaien de ouders sowieso financieel op voor de fratsen van hun minderjarig kind. In het andere geval zal deze verzekeraar tussenkomen om de slachtoffers of de schade te vergoeden, zowel in de hoedanigheid van verzekeraar van.


De ING Familiale Verzekering is voordelig. Je burgerlijke aansprakelijkheid en die van je gezin zijn gedekt voor een tarief dat varieert naargelang je gezinssituatie: Gezin (met of zonder kinderen): 48,90€. Alleenstaand en/of senior (60 jaar en ouder): 44,05€.


De premie van een familiale verzekering is democratisch en hangt samen met de samenstelling van het gezin. Voor een bedrag tussen de 60 en 70 euro kan men al op de twee oren slapen. Alleenstaanden en senioren genieten bovendien van een korting. Huispersoneel moet verzekerd zijn! Uw poetshulp is onderweg naar uw huis en valt met haar fiets.


6/14/2018  · Familiale verzekering . Voor elke gezinssituatie Zelfde prijs online en in kantoor Interessante prijs Verzekeraar: NN Non-Life, Je bent niet verzekerd als er geschillen zijn ontstaan vóór de ingangsdatum van de verzekering . Of als er geschillen zijn in verband met het verhuren van je eigen woning. Als je de dekking Mediation bij Echtscheiding hebt afgesloten, dan ben je niet verzekerd voor bemiddelingsverzoeken die in het eerste jaar worden aangevraagd.


Dan geven wij je hieronder de gegevens mee: 1. Telefoonnummer & email hoofdkantoor. In België: 02 238 88 11. Vanuit het buitenland: +32 2 238 88 11. Er is geen algemeen e-mail adres waarop klanten terecht kunnen. 2. Adres hoofdzetel. NN Insurance Belgium.

Advertiser